قیمت نفت با نگرانیهای جدیدی که پس از تهدید تعرفهای مکزیک توسط ترامپ به وجود آمد، بیش از ۳ درصد سقوط کرد و بدترین افت ماهانه خود در ۶ ماه اخیر را به ثبت رساند.
قیمت نفت روز چهارشنبه به دلیل نگرانیها نسبت به تبعات منفی جنگ تجاری آمریکا و چین روی رشد اقتصاد جهانی کاهش یافت اما محدودیت عرضه اوپک مانع از افت بیشتر آن شد.
دولت جدید هند قصد دارد مذاکرات با ایران را در اولین فرصت از سر بگیرد تا راههای واردات دوباره نفت را مورد بررسی قرار دهد و به دنبال این است که هزینه واردات نفت ایران را با ارز هند پرداخت کند.
قیمت نفت یک روز پس از این که متحمل بزرگترین کاهش روزانه از دسامبر شد، روز جمعه بخشی از افت قیمتش را جبران کرد اما به بزرگترین کاهش هفتگی خود در سال ۲۰۱۹ تن داد.
وزیر نفت با بیان اینکه تاکنون عرضه نفت و میعانات گازی در بورس انرژی دارای شیوهنامه نبوده است هدف از تدوین این شیوهنامه را شفافیت پولی در عرضه عنوان کرد.
یک کارشناس ارشد حوزه انرژی گفت: اوپک از نظر تاریخی نشان داده یک شرکت برای شرایط بحرانی بازار است یعنی زمانی که قیمتها پایین و مازاد عرضه وجود دارد کشورهای اوپک به عنوان یک تشکل حتی کنار غیر اوپک میتوانند بازار را کنترل کنند و از کاهش شدید قیمت جلوگیری کنند.
واشنگتن روی متحدان خاورمیانهای خود برای کمک به جلوگیری از افزایش قیمتهای نفت به دلیل تحریمهایش علیه صادرات ایران حساب میکند اما تحلیلگران هشدار میدهند که این امر ممکن است موازنه متزلزل در داخل اوپک را بی ثباتتر کند.
یک منبع آگاه از برنامههای نفتی عربستان سعودی اظهار کرد: انتظار میرود این کشور صادرات نفت خام خود را در ژوئن پایین هفت میلیون بشکه در روز نگه دارد و تولیدش همچنان پایینتر از سهمیه تعیین شده تحت توافق کاهش تولید اوپک خواهد بود.
گفتوگو های بین روسای جمهور آمریکا و چین میتواند اندکی بازار نفت را التیام ببخشد ولی این در حالی است که تحریمهای نفتی کماکان این بازار را سردرگم کرده است.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در پی تهدید رییس جمهور آمریکا برای افزایش چشمگیر تعرفهها روی واردات کالاهای چینی که ماهها مذاکرات تجاری میان دو اقتصاد بزرگ جهان را به خطر انداخت، بیش از دو درصد سقوط کرد.